Moderne responsive WordPress websites die aanzetten tot actie, meer leads en sales opleveren en uw organisatie op de juiste wijze online profileert. Daar staan wij voor. Wij realiseren overzichtelijke sites, van design, tot bouw, tot nazorg.

Op zoek naar een nieuwe en moderne website? Die u ook daadwerkelijk meer omzet oplevert? Wij ontwikkelen WordPress websites die aanzetten tot actie. Dat doen we door de juiste beleving naar uw doelgroep over te brengen en dit te combineren met een focus op conversie . Natuurlijk voorzien van alle benodigde en gewenste functionaliteiten.

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) op de markt. Met WordPress als motor van uw website zorgen wij voor een eenvoudig te beheren website aan de achterkant, maar ook een goed online vindbare website (SEO technisch) aan de voorkant. U beschikt standaard over tal van functionaliteiten en mogelijkheden. Zoals het wijzigen van teksten, toevoegen van afbeeldingen of filmpjes, het aanmaken van contactformulieren, (landings)pagina’s en menu items alsmede koppeling met verschillende social media kanalen. Deze standaard functionaliteiten voor uw WordPress website kunnen uiteraard worden uitgebreid met op-maat WordPress programmeerwerk en design door onze specialisten zodat uw website altijd volledig voldoet aan uw wensen en een unieke uitstraling heeft.

Interaction Design

U krijgt een design op maat. Een ontwerp dat zoveel mogelijk rendement haalt uit uw website, op basis van uw huisstijl, doelen en doelgroep.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Technisch sterk geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, waardoor uw WordPress website hoog zal scoren in de organische (online) vindbaarheid.

Gebruiksvriendelijk

U kunt uw website zelf eenvoudig online aanpassen zonder verstand te moeten hebben van programmeren.

Responsive design

Uw website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid.

Conversie optimalisatie

Uw design wordt geoptimaliseerd voor conversie, zodat u zoveel mogelijk aanvragen en omzet haalt uit uw nieuwe website.

Gespecialiseerd

Programmeurs die WordPress dus door en door kennen. Ook voor de realisatie van maatwerk functionaliteiten die niet standaard beschikbaar zijn op het platform.

Onze werkwijze voor het ontwikkelen van uw WordPress website

Allereerst bespreken we uw wensen voor het concept en design gelet op uw doelen, doelgroep en branche. Ook worden de basisfunctionaliteiten al vastgesteld. U ontvangt van ons een projectdocument waarin alle functionaliteiten worden omschreven en het (interactie)design is uitgewerkt. Onze designers en programmeurs werken aan uw website terwijl wij u leren hoe u WordPress kunt gebruiken. U kunt ervoor kiezen om de website door ons te laten opmaken (tekstueel en / of visueel) of om dit zelf te doen. De website gaat live na een uitgebreide testfase. Hierna starten wij de beheerfase. In deze fase bekijken we gezamenlijk wat er eventueel nog verbeterd kan worden aan uw website. Na de beheerfase kunnen onze specialisten u ondersteunen om uw online aanwezigheid en de resultaten van uw website nog verder te verbeteren. Meer traffic, meer leads, meer sales, meer brand awareness. Daar worden wij nu happy van!

Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft over de ontwikkeling van een WordPress website door Happy Online. We kunnen u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Vult u hiervoor het contact- of offerteformulier in en wij nemen snel contact met u op.