6 professionals vol kennis, ervaring en ambitie.

Happy Online bestaat uit 6 jonge, maar ervaren professionals. We houden onze klanten elke dag tevreden online met onze maatwerkzaamheden. Ontwikkeltrajecten houden niet op bij oplevering. Service en support staan bij ons hoog in het vaandel. Door te luisteren naar onze klanten, duidelijk te communiceren en pro-actief op te treden zijn wij in staat om de online aanwezigheid van onze klanten elke dag te verbeteren. Tevreden online klanten, dat is waar wij gelukkig van worden!

Happy Online is onderdeel van
Happy Horizon:
results that make you smile

Happy Horizon is een groep van bureaus die met ruim 100 professionals
een compleet spectrum van marketingspecialismen aanbiedt.

Happy Idiots is een online marketingbureau, gespecialiseerd in SEO, SEA, affiliate marketing, display marketing, retargeting en conversie optimalisatie. De ruim 19 vakidioten halen dagelijks het meeste rendement uit elke online bestede marketingeuro.

Happy Leads is specialist in online leadgeneratie en klantwerving. Vanuit een uitgebreid en divers netwerk vindt Happy Leads voor je de juiste doelgroep op het juiste moment. Kortom: Happy Leads brengt merken en mensen bij elkaar.

Happy Cactus helpt bedrijven bij het behalen van hun marketingdoelstellingen en groeiambities. Dat doen we door merk- en klantactivaties te ontwikkelen die direct meetbare resultaten opleveren. Want daar ligt hun specialisme. In het bereiken, activeren en laten converteren van doelgroepen. Zowel offline als online.

Happy & Healthy heeft ruime ervaring op het snijvlak van healthcare en marketing. Met die kennis ontwikkelen we vernieuwende marketingstrategieën en campagnes voor merken die ook geloven in een toekomst waarbij de mens centraal staat.

Happy Stories Happy Stories is een bureau gespecialiseerd in branding, storytelling en content marketing. Met een team van in het (opnieuw) creëren van corporate identities voor merken. Met krachtige storytelling zorgen
we voor awareness, engagement en conversie. Ons motto: facts tell, stories sell!