Een Magento webshop met de juiste beleving voor uw doelgroep en gericht op maximale conversie. Happy Online ontwerpt en bouwt succesvolle webshops voor startende en grotere webwinkels. Afgestemd op uw wensen en budget.

Met ons team van gecertificeerde en ervaren Magento programmeurs ontwikkelen wij webshops voor zowel startende als grotere webwinkels. Wat u ook zoekt, wij begeleiden u van begin tot succes. Volgens afgesproken planning en afgestemd budget. Geen verrassingen achteraf dus.

Waarom een Magento webshop laten maken?

Magento is een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid e-commerce pakket, dat volledige controle biedt over design, inhoud en functionaliteit van de webshop. Standaard beschikt u met Magento over honderden functionaliteiten zoals het beheren van producten, het voeren van marketing promoties, optimalisatie voor zoekmachines, het versturen van nieuwsbrieven, het beheren van bestellingen en uw klantenbestand en het afrekenen met gangbare betaalmethodes in de landen waar u zich op richt.  Als deze standaard functionaliteiten niet genoeg zijn voor uw Magento webshop, dan kunt u deze uitbreiden met op maat ontwikkelde Magento modules van Happy Online.

Interaction Design

Wij maken uw webshop design uniek, modern, strak, vol beleving en gericht op uw doelgroep.

Conversie optimalisatie

U haalt maximale omzet uit uw webshop.

Responsive design

Uw webshop schaalt mee met de afmetingen van tablet en smartphone.

Zoekmachine vriendelijk

Uw producten in de webshop zijn online uitstekend vindbaar op bijvoorbeeld Google.

Gebruiksvriendelijk

U kunt zelf gemakkelijk producten toevoegen of verwijderen uit de webshop.

Flexibel

Uw webshop gemakkelijk aan te passen naar uw eigen huisstijl en wensen.

Koppelbaar

Wij zorgen voor directe verbindingen mogelijk met uw administratie-, kassa-, ERP- of betaalsysteem.

Gecertificeerd

Voor de juiste implementatie en maatwerk om maximale prestatie van uw webshop te realiseren en volledig naar uw wens in te richten.

Onze werkwijze

Allereerst gaan onze (interactie)designers met u om tafel en inventariseren we uw wensen, doelgroep en doelen waarop het concept en ontwerp voor uw Magento webshop wordt bepaald. Vervolgens worden in overleg alle functionaliteiten bepaald en leggen we deze vast in een zogenoemd ‘Functioneel Document’. Onze frontend en backend programmeurs bouwen aan uw Magento webshop, terwijl u door ons alvast wordt opgeleid tot het gebruik ervan. Wanneer de webshop door u of door ons is gevuld met producten en teksten, lanceren wij, na een uitgebreide testfase, uw Magento webshop.

Service en aftersales staan bij ons daarna hoog in het vaandel. Ontwikkeltrajecten houden namelijk wat ons betreft niet op bij oplevering. Samen met u verbeteren we graag elke dag uw online aanwezigheid en de resultaten van uw webshop. Op deze manier zorgen wij voor tevreden klanten en bent u Happy Online.

Wilt u een Magento webshop laten ontwikkelen en hierover meer informatie? Neem dan zeker even contact met ons op. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij beantwoorden graag al uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden.