Your Hanger

Laat die kleding maar hangen!Laat die kleding maar hangen!Laat die kleding maar hangen!Laat die kleding maar hangen!

terug naar cases
Laat die kleding maar hangen!

Een webshop voor luxe kledinghangers, smaakvol!Een webshop voor luxe kledinghangers, smaakvol!Een webshop voor luxe kledinghangers, smaakvol!Een webshop voor luxe kledinghangers, smaakvol!

Samenvatting

Happy Online werd door Your Hanger gevraagd om een webshop te ontwerpen voor hun kledinghangers, die een verhaal vertellen. Happy Stories ontwikkelde eerst de brand story; hoe verkoop je een luxe product dat in bulk bij de groothandel verkocht wordt? Vervolgens kwam er een maatwerk design die dit persoonlijke verhaal naar buiten brengt.

bekijk website
Sketch Design

Van Louis Vuitton naar de slaapkamer van IngridVan Louis Vuitton naar de slaapkamer van IngridVan Louis Vuitton naar de slaapkamer van IngridVan Louis Vuitton naar de slaapkamer van Ingrid

YourHanger is de liefdesbaby van Hooks Creative, Soopl en Hans Boodt Mannequins. drie nederlandse bedrijven die hun strepen dik hebben verdiend in de zakelijke fashion markt. Hen werd de vraag gesteld of die mooie kledinghangers, die in grote aantallen voor bekende kledingmerken worden gemaakt, ook los te koop zijn voor de consument. Vanuit dit vraagstuk is YourHanger ontstaan en brengt het kledinghangers bij jou thuis in de kast!
 

Kledinghangers bestellen alsof het feest is.Kledinghangers bestellen alsof het feest is.Kledinghangers bestellen alsof het feest is.Kledinghangers bestellen alsof het feest is.

Met het webdesign trachten we de webshop te personaliseren. Grote teksten en vormen zonder te schreeuwen. 

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

makkelijk

koppelingen

business 2 business

snelheid

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases