Yellow Online

Een persoonlijke online marketing bedrijfswebsiteEen persoonlijke online marketing bedrijfswebsiteEen persoonlijke online marketing bedrijfswebsiteEen persoonlijke online marketing bedrijfswebsite

terug naar cases
Een persoonlijke online marketing bedrijfswebsite

Yellow Online wil de volgende stap zetten als hét persoonlijke online marketing bureau.Yellow Online wil de volgende stap zetten als hét persoonlijke online marketing bureau.Yellow Online wil de volgende stap zetten als hét persoonlijke online marketing bureau.Yellow Online wil de volgende stap zetten als hét persoonlijke online marketing bureau.

Samenvatting

Yellow Online vroeg ons om mee te denken meer succes te behalen uit een nieuwe website. Met een persoonlijke benadering en directe communicatie is er vanuit een design een site gecreëerd die dit onderstreept.

bekijk website
WordPress maatwerk
React
Teamleader koppeling
CloudFlare CDN
Sketch Design

Demonstratie van kundeDemonstratie van kundeDemonstratie van kundeDemonstratie van kunde

Yellow Online biedt veel diensten aan en deze staan centraal op de website. Elke dienst bevat gerelateerde blogberichten en medewerkers waardoor het totaalpakket van Yellow Online erg helder is en volwassenheid uitstraalt.

Leads optimaal verwerken middens een koppeling.Leads optimaal verwerken middens een koppeling.Leads optimaal verwerken middens een koppeling.Leads optimaal verwerken middens een koppeling.

Dagelijks komen er vele aanvragen binnen via de website die allen een persoonlijke benadering verdienen. In welke fase bevindt een lead zich? Welke persoon heeft gesolliciteerd? Door deze door te schieten in Teamleader is elke contactaanvraag eenvoudig te segmenteren én te monitoren.

Beheerbaarheid met Visual ComposerBeheerbaarheid met Visual ComposerBeheerbaarheid met Visual ComposerBeheerbaarheid met Visual Composer

Een van de wensen van Yellow Online was dat alles beheerbaar moest zijn. Van thema instellingen tot en met het koppelen van personen aan diensten is het nu mogelijk om dit zonder een regel code te kunnen beheren. 

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

makkelijk

koppelingen

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases