Salveo Pharma

Een blog- en quiz platform voor meer family fun!Een blog- en quiz platform voor meer family fun!Een blog- en quiz platform voor meer family fun!Een blog- en quiz platform voor meer family fun!

terug naar cases
Een blog- en quiz platform voor meer family fun!

Een dagelijkse dosis inspiratie in een fris jasje.Een dagelijkse dosis inspiratie in een fris jasje.Een dagelijkse dosis inspiratie in een fris jasje.Een dagelijkse dosis inspiratie in een fris jasje.

Samenvatting

Salveo Pharma wil inspireren en informeren over de hoe je gezond de seizoenen doorkomt. Zij delen graag inspiratie en vroegen Happy Online om dit in een platform te vormen wat gezinnen activeert. Met een wisseling aan producten die de weerstand verbeteren helpen zij jou door de winter.

bekijk website
WordPress maatwerk
MailChimp koppeling
React
CloudFlare CDN
Sketch Design

Grieptest als leadgeneratieGrieptest als leadgeneratieGrieptest als leadgeneratieGrieptest als leadgeneratie

Met een MailChimp koppeling faciliteren we de mogelijkheid om conditionele tests aan te maken. Deze haken via webhooks in op een MailChimp campagne formulier. In de back-end kunnen vragen en antwoorden gemaakt worden welke automatisch naar MailChimp synchroniseren. Op basis van de test kunnen leads opgevolgd worden voor promotionele doeleinden.

Blog als magazine gebruikenBlog als magazine gebruikenBlog als magazine gebruikenBlog als magazine gebruiken

Het doel van dit traject is om leads af te vangen middels de tests. Ondersteunend daaraan past de gehele layout die is neergezet voor de website en vervolgens is omgevormd in een webdesign. Het oogt levendig en ademt inspiratie.

Beheerbaarheid met Visual ComposerBeheerbaarheid met Visual ComposerBeheerbaarheid met Visual ComposerBeheerbaarheid met Visual Composer

Een van de wensen van Salveo Pharma was dat alles beheerbaar moest zijn. Van thema instellingen tot en met het koppelen van personen aan diensten is het nu mogelijk om dit zonder een regel code te kunnen beheren. Precies waar een CMS voor bedoeld is.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

makkelijk

koppelingen

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases