van Bommel Schoenmode

Van Bommel SchoenmodeVan Bommel SchoenmodeVan Bommel SchoenmodeVan Bommel Schoenmode

terug naar cases
Van Bommel Schoenmode

De benadering van schoenen verkopen compleet omgooien in deze webshop.De benadering van schoenen verkopen compleet omgooien in deze webshop.De benadering van schoenen verkopen compleet omgooien in deze webshop.De benadering van schoenen verkopen compleet omgooien in deze webshop.

Samenvatting

Van Bommel Schoenmode is begonnen met een fysieke winkel en verkoopt sinds enkele jaren ook via de Magento webshop. Samen met Happy Idiots is deze webshop qua gebruik, techniek en campagne gerelateerde zaken geoptimaliseerd voor de beste resultaten.

bekijk website
Magento 2
ACA Kassa koppeling
MultiSafePay koppeling
Channable koppeling
Data importer

Data vanuit de kassa importeren.Data vanuit de kassa importeren.Data vanuit de kassa importeren.Data vanuit de kassa importeren.

Vanuit het ACA kassasysteem wordt periodiek data opgehaald van producten en voorraad. Middels attributen zoals seizoen of doelgroep worden nieuwe campagnes opgezet. Al deze attributen worden centraal beheerd in Magento.

Een pakbon op volgorde.Een pakbon op volgorde.Een pakbon op volgorde.Een pakbon op volgorde.

Elke dag wordt er een pakbon uitgedraaid van alle riemen die besteld worden. Deze zijn gecategoriseerd en gesorteerd op maat waardoor het voor medewerkers enkele minuten kost om alle orders te picken.

Een riem als USPEen riem als USPEen riem als USPEen riem als USP

Bij elke bestelling kan de klant een riem tegen de prijs van €1,- aanschaffen. Happy Online haakte hier op in door op dit aspect maatwerk in te voegen waarbij dit mogelijk is.

Clang koppelingClang koppelingClang koppelingClang koppeling

Klanten data wordt op periodieke basis gesynchroniseerd met Clang om zo alle klanten en aankopen te kunnen segmenteren. Op basis van deze orders vindt er e-mail opvolging plaats.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

meer sales

secure

koppelingen

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases