Tafelzeil Online

Tafelzeil op maat? Met de configurator!Tafelzeil op maat? Met de configurator!Tafelzeil op maat? Met de configurator!Tafelzeil op maat? Met de configurator!

terug naar cases
Tafelzeil op maat? Met de configurator!

Automatiseren van orders en verzending om tijd en kosten te besparen.Automatiseren van orders en verzending om tijd en kosten te besparen.Automatiseren van orders en verzending om tijd en kosten te besparen.Automatiseren van orders en verzending om tijd en kosten te besparen.

Samenvatting

Tafelzeil Online vroeg Happy Online om een webshop te ontwikkelen waarbij het aannemen en afhandelen van orders zo volledig mogelijk geautomatiseerd kon worden. Het resultaat is een Magento 2 webshop met externe koppelingen en maatwerk modules die hier op inhaken.

bekijk website
Magento 2
MultiSafePay koppeling
AfterPay

Een configurator op maat voor alle producten.Een configurator op maat voor alle producten.Een configurator op maat voor alle producten.Een configurator op maat voor alle producten.

De product detail pagina bevat een configurator waar de klant vorm, maat, opties en extra attributen voor een tafelzeil kan samenstellen. Het resultaat is een blije klant die een tafelzeil precies op maat heeft gemaakt, en een XML bestand aan de achterkant voor TafelzeilOnline om het automatisch te snijden uit de machine.

Orders doorschieten naar de snijmachineOrders doorschieten naar de snijmachineOrders doorschieten naar de snijmachineOrders doorschieten naar de snijmachine

Als de klant een order plaatst, wordt het configuratiebestand omgezet naar een XML bestand. Deze code zet de snijmachine automatisch om in het gekozen figuur en start met snijden. Hierdoor is de foutmarge nihil en bespaart dit kosten. 

Automatisch berekenen van verzendkostenAutomatisch berekenen van verzendkostenAutomatisch berekenen van verzendkostenAutomatisch berekenen van verzendkosten

Op basis van lengte, gewicht en opties geeft dit verzendkosten weer in de checkout. Zo kan er voor een brievenbuspakje, rol of pakketje gekozen worden en bespaart dit kosten voor de klant.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

koppelingen

business 2 business

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases