Ribs Delivery

Ribs Factory thuisbezorgd!Ribs Factory thuisbezorgd!Ribs Factory thuisbezorgd!Ribs Factory thuisbezorgd!

terug naar cases
Ribs Factory thuisbezorgd!

Ribs Delivery is de bezorgformule van Ribs Factory, Nederlands bekendste spare rib franchise formule!Ribs Delivery is de bezorgformule van Ribs Factory, Nederlands bekendste spare rib franchise formule!Ribs Delivery is de bezorgformule van Ribs Factory, Nederlands bekendste spare rib franchise formule!Ribs Delivery is de bezorgformule van Ribs Factory, Nederlands bekendste spare rib franchise formule!

Samenvatting

Met de bezorgoplossing probeert het bedrijf een eigen formule op te zetten en daarmee de kwaliteit van het eten en de bezorging te bewaken. En het is natuurlijk een enorme stap vooruit in de professionaliteit en omvang van deze spare ribs experts.

bekijk website
React
Sketch Design
Headless

Headless websiteHeadless websiteHeadless websiteHeadless website

De website is een headless WordPress website, waardoor dit, vanwege de transities, snelheid en gebruikerservaring, een high-end product als resultaat geeft. Ook op zoek naar een website die headless is opgezet en daarmee de concurrent achterlaat? Neem dan contact op of bekijk deze website voor meer informatie over deze techniek.

Postcode modulePostcode modulePostcode modulePostcode module

Het is op het moment van schrijven mogelijk om een bestelling te laten bezorgen in postcode gebieden in Tilburg. Met een module kan de beheerder postcodes toevoegen en verwijderen, waarmee aangegeven wordt in welke gebieden bezorging mogelijk is. Na het invullen van een postcode wordt een locatie gekozen en verwijst het systeem de bezoeker door naar de kassa.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

meer sales

secure

makkelijk

snelheid

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases