Powerslim

Afslanken met producten en recepten van PowerSlim.Afslanken met producten en recepten van PowerSlim.Afslanken met producten en recepten van PowerSlim.Afslanken met producten en recepten van PowerSlim.

terug naar cases
Afslanken met producten en recepten van PowerSlim.

Een platform waar coaches en de bezoeker centraal staat.Een platform waar coaches en de bezoeker centraal staat.Een platform waar coaches en de bezoeker centraal staat.Een platform waar coaches en de bezoeker centraal staat.

Samenvatting

Happy Online ontwikkelde deze maatwerk WordPress website met als doel om coaches een platform te bieden. Deze begeleiders staan een op een in contact met mensen die willen afvallen en daarom dienen zij eenvoudig reepten te kunnen delen, producten bestellen en blog berichten schrijven.

bekijk website
WordPress maatwerk
Data importer
React
CloudFlare CDN

Vind jouw coach in de buurtVind jouw coach in de buurtVind jouw coach in de buurtVind jouw coach in de buurt

Elke PowerSlim Coach is te vinden op de custom map functionaliteit die is ontwikkeld. Samen met jouw coach ga je doelen behalen. De coach is in feite de agent die inkoopt bij PowerSlim en via de bestelmodule achter de login producten inkoopt voor de gebruiker.

Lekkere recepten met PowerSlim productenLekkere recepten met PowerSlim productenLekkere recepten met PowerSlim productenLekkere recepten met PowerSlim producten

Coaches kunnen zelf recepten en blog artikelen aanmaken. Deze kunnen gekoppeld worden met producten uit het assortiment van PowerSlim. Zo wordt de consument enerzijds geïnformeerd over hoe af te vallen en wat te eten, en anderszijds wordt het product van PowerSlim direct aangeboden.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

koppelingen

business 2 business

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases