Mi Moneda

Gepersonaliseerde luxe uit een complexe webshop.Gepersonaliseerde luxe uit een complexe webshop.Gepersonaliseerde luxe uit een complexe webshop.Gepersonaliseerde luxe uit een complexe webshop.

terug naar cases
Gepersonaliseerde luxe uit een complexe webshop.

Stel jouw eigen Mi Moneda samen in de configurator.Stel jouw eigen Mi Moneda samen in de configurator.Stel jouw eigen Mi Moneda samen in de configurator.Stel jouw eigen Mi Moneda samen in de configurator.

Samenvatting

Mi Moneda is een innovatief en luxueus juwelen merk geïnspireerd op authentieke munten. Wereldwijd verkopen zij B2B en B2C hun eigen gefabriceerde juwelen. Ben je op zoek naar een sieraad met een persoonlijke inscriptie? Wij hebben samen met Mi Moneda een configurator gemaakt die dit mogelijk maakt.

bekijk website
Magento 2
Exact koppeling
Instagram Feed

Orders doorschieten naar Exact.Orders doorschieten naar Exact.Orders doorschieten naar Exact.Orders doorschieten naar Exact.

Middels een koppeling tussen Magento 2 en Exact schieten producten, voorraad en orders door naar Exact. Hiermee staat het volledige beheer binnen Exact en kan vanuit daar de facturatie plaatsvinden. 

Een configurator voor gepersonaliseerde juwelen.Een configurator voor gepersonaliseerde juwelen.Een configurator voor gepersonaliseerde juwelen.Een configurator voor gepersonaliseerde juwelen.

Op de 'Create your own' pagina kun je een sieraad uit de collectie kiezen om deze vervolgens helemaal naar eigen smaak vorm te geven. Kies een incriptie, een icoon of upload een foto bij jouw favoriete munt, ring of oorbel en een edelsmid realiseert dit tot in detail!

Instagram inspiratieInstagram inspiratieInstagram inspiratieInstagram inspiratie

Mi Moneda vroeg Happy Online om alles wat Mi Moneda ademt op het web te delen op de webshop, om zo een constante doorstroom aan media te tonen. Middels een Instagram feed worden de meest recente foto's met relevante hashtags getoond.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

meer sales

secure

koppelingen

business 2 business

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases