Meubelplein Ekkersrijt

25XL woonwinkels onder één dak25XL woonwinkels onder één dak25XL woonwinkels onder één dak25XL woonwinkels onder één dak

terug naar cases
25XL woonwinkels onder één dak

Het grootste woonplein van het ZuidenHet grootste woonplein van het ZuidenHet grootste woonplein van het ZuidenHet grootste woonplein van het Zuiden

Samenvatting

Happy Online werd gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen om de bezoeker te informeren en inspireren. Op de achtergrond is daarbij het doel om op het gebied van SEO een basis te realiseren om meer bezoekers op het Meubelplein te kunnen verwelkomen.

bekijk website
WordPress maatwerk
MailChimp koppeling
React
Sketch Design

25 verschillende winkels25 verschillende winkels25 verschillende winkels25 verschillende winkels

Elke winkel heeft een eigen boodschap en informatie. Zo is het mogelijk om deze aan een categorie toe te voegen, te koppelen op de plattegrond, en ook eigen content te tonen. De website is een digitale variant van een magazine waar de bezoeker lekker doorheen kan bladeren.

Plattegrond modulePlattegrond modulePlattegrond modulePlattegrond module

Speciaal voor deze klant hebben we een module ontwikkeld waar op drie verdiepingen SVG's te beheren zijn voor de contentmanager. Zo is het mogelijk om een winkel aan te maken en deze te koppelen met de detailpagina op de website. Ook kan een winkel zich op verschillende verdiepingen, of bijvoorbeeld afwijkende openingstijden hebben.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

makkelijk

koppelingen

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases