Sanofi Genzyme

Een platform vóór en door mensen met atopisch eczeem.Een platform vóór en door mensen met atopisch eczeem.Een platform vóór en door mensen met atopisch eczeem.Een platform vóór en door mensen met atopisch eczeem.

terug naar cases
Een platform vóór en door mensen  met atopisch eczeem.

Meer draagvlak creëeren voor deze grote groep mensen in de samenleving.Meer draagvlak creëeren voor deze grote groep mensen in de samenleving.Meer draagvlak creëeren voor deze grote groep mensen in de samenleving.Meer draagvlak creëeren voor deze grote groep mensen in de samenleving.

Samenvatting

Juist! Door een platform in het leven te roepen waar informatie en kennisdeling plaatsvindt, maar ook waar patiënten en specialisten actief kunnen bloggen over hun ervaringen met atopisch eczeem. Happy Online leverde een maatwerk platform op waar de klant haar eigen content kan beheren.

bekijk website
WordPress maatwerk
FaceBook koppeling
CloudFlare CDN
Sketch Design

Praten over een taboe.Praten over een taboe.Praten over een taboe.Praten over een taboe.

Happy Online heeft hierin meegedacht over de mogelijkheden en daarop een passende maatwerk website ontworpen en ontwikkeld. Een uitgebreide blog website is het resultaat. Door van patiënten auteurs te maken geeft dit een persoonlijke tint aan de website.

Syndromen koppelen aan verhalen.Syndromen koppelen aan verhalen.Syndromen koppelen aan verhalen.Syndromen koppelen aan verhalen.

Het informatieve gedeelte van de website bevat de ins- en outs over atopisch eczeem. Elke pagina is te koppelen aan gerelateerde verhalen waardoor alles tastbaar wordt en je je kunt verplaatsen in een verhaal. Door de koppeling met Facebook kunnen bezoekers vanuit zijn of haar Facebook profiel laagdrempeling reageren op blog berichten. 

Aandacht met evenementenAandacht met evenementenAandacht met evenementenAandacht met evenementen

Sanofi Genzyme wil naast content creatie ook evenementen organiseren. Met de maatwerk module 'Events' kunnen zij nu hun eigen campagnes starten en deze onder de aandacht brengen.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

makkelijk

koppelingen

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases