Heras

Complete business service oplossingen voor hekwerk en high security.Complete business service oplossingen voor hekwerk en high security.Complete business service oplossingen voor hekwerk en high security.Complete business service oplossingen voor hekwerk en high security.

terug naar cases
Complete business service oplossingen  voor hekwerk en high security.

Een complex back-end vraagstuk met koppelingen en portals.Een complex back-end vraagstuk met koppelingen en portals.Een complex back-end vraagstuk met koppelingen en portals.Een complex back-end vraagstuk met koppelingen en portals.

Samenvatting

Heras zocht een partner die kon helpen bij het inrichten van de websites voor diverse landen en divisies. Happy Online ontwikkelde daartoe een Multisite (+10 websites) die het de medewerkers van Heras mogelijk maakt om zelf op een eenvoudige manier de websites te onderhouden en aan te passen.

bekijk website
WordPress maatwerk
Clang koppeling
Sketch Design

Service en conversies als doelstellingService en conversies als doelstellingService en conversies als doelstellingService en conversies als doelstelling

Contact aanvragen, storingen melden of adviesgesprekken inplannen behoren tot de mogelijkheden om leads te genereren. Door hier via een UX design optimaal op in te spelen zijn de conversies sinds de lancering met 50% gestegen.

Multisite onder een installatieMultisite onder een installatieMultisite onder een installatieMultisite onder een installatie

Heras heeft een spreiding over vele landen in de EU. Door vanuit een installatie te werken met een thema layout is het mogelijk om kosten efficiënt en tijdsbesparend dit generiek uit te bouwen. Onderhoud, updates en doorontwikkeling vallen ook onder een enkele post i.p.v. vele websites apart.

Formulieren gekoppeld aan Clang voor automatiseringFormulieren gekoppeld aan Clang voor automatiseringFormulieren gekoppeld aan Clang voor automatiseringFormulieren gekoppeld aan Clang voor automatisering

Elk formulier op de website is gekoppeld aan Clang. Deze bevat een database waarop entries geflterd kunnen worden. Uit deze database worden weer campagnes opgezet om meer resultaat te genereren.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

koppelingen

business 2 business

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases