Happy Idiots

Een strategische online marketing aanpak.Een strategische online marketing aanpak.Een strategische online marketing aanpak.Een strategische online marketing aanpak.

terug naar cases
Een strategische online marketing aanpak.

Een complete online marketing strategie in een cocktail van kanalen.Een complete online marketing strategie in een cocktail van kanalen.Een complete online marketing strategie in een cocktail van kanalen.Een complete online marketing strategie in een cocktail van kanalen.

Samenvatting

De juiste hoeveelheid van elk ingrediënt, die allemaal bijdragen aan de verrassende smaak. En een parapluutje van creativiteit om het af te maken. Zo mag je een online marketing strategie zien.

bekijk website
WordPress maatwerk
Clang koppeling
React
CloudFlare CDN
Sketch Design

Kruisbestuiving van functionaliteitenKruisbestuiving van functionaliteitenKruisbestuiving van functionaliteitenKruisbestuiving van functionaliteiten

Happy Idiots is actief met vele strategieën, branches, diensten en kanalen. Op basis van deze kruisbestuiving van verschillende onderdelen zijn er vele interne relaties ontwikkeld voor deze verschillende 'post types'. Zo kunnen teamleden gerelateerd worden aan specialismes, blogs, diensten. Omdat de site erg vaak geupdatet wordt met nieuwe content is het daarnaast ook erg belangrijk dat het CMS en de functionaliteiten gebruiksvriendelijk ontwikkeld zijn.

Progressive Web AppProgressive Web AppProgressive Web AppProgressive Web App

De website is ontwikkeld als PWA, een van de vijf pijlers van de Google Lighthouse test (voorheen PageSpeed). Een PWA is een website die, na een keer bezocht te hebben, offline ook beschikbaar is. Tevens kun je deze op je telefoon toevoegen aan je startscherm zodat deze tussen jouw favoriete apps staat. 

Clang koppeling met WordPressClang koppeling met WordPressClang koppeling met WordPressClang koppeling met WordPress

Alle nieuwsbriefinschrijvingen worden doorgeschoten naar Clang. Vanuit een op maat ontwikkelde koppeling met WordPress en Clang kan de website beheerder zelf eenvoudig formulieren aanmaken en deze met Visual Composer naar eigen voorkeur inrichten. 

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

makkelijk

koppelingen

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases