Goergen Keukens

Maak jouw eigen keuken moodboard.Maak jouw eigen keuken moodboard.Maak jouw eigen keuken moodboard.Maak jouw eigen keuken moodboard.

terug naar cases
Maak jouw eigen keuken moodboard.

Mensen verleiden om een afspraak in te plannen.Mensen verleiden om een afspraak in te plannen.Mensen verleiden om een afspraak in te plannen.Mensen verleiden om een afspraak in te plannen.

Samenvatting

Goergen Keukens is een innovatief familiebedrijf. Het gaat tegenwoordig om meer dan de keuken alleen. Dat begrijpt Goergen Keukens maar al te goed. Het is een onderdeel van het leven, en daarom zijn sfeer en emotie bepalend voor het uitzoeken van een keuken.

bekijk website
WordPress maatwerk
MailChimp koppeling
CloudFlare CDN

Leadgeneratie als doelstelling.Leadgeneratie als doelstelling.Leadgeneratie als doelstelling.Leadgeneratie als doelstelling.

Happy Online werd gevraagd om het doel om te zetten naar een website die visueel aantrekkelijk is, én tot resultaten leidt. Daarom zijn er een aantal maatwerk oplossingen bedacht voor deze klant.

Een moodboard voor de perfecte keuken.Een moodboard voor de perfecte keuken.Een moodboard voor de perfecte keuken.Een moodboard voor de perfecte keuken.

Maak eenvoudig een moodboard uit de afbeeldingen die de website biedt. Deze input kan uiteindelijk door de consument gebruikt worden om een afspraak in te plannen die ingeschoten wordt bij de juiste locatie. Het voorwerk heeft de consument al gedaan met een PDF die klaar ligt op het moment dat de bezoeker op locatie is. Zo weet de medewerker van Goergen Keukens precies wat de smaak en voorkeuren van de bezoeker zijn.

Blader door de showroom keukens.Blader door de showroom keukens.Blader door de showroom keukens.Blader door de showroom keukens.

Met de maatwerk module om producten en categorieën te tonen hebben we alle specificaties van de keukens bij elkaar. De foto's van elke keuken zijn ook weer te gebruiken voor het moodboard.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

meer sales

secure

koppelingen

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases