EuFlex

De matchmaker van technisch toptalent.De matchmaker van technisch toptalent.De matchmaker van technisch toptalent.De matchmaker van technisch toptalent.

terug naar cases
De matchmaker van technisch toptalent.

Een geoptimaliseerde flow realiseren voor kandidaten en medewerkers.Een geoptimaliseerde flow realiseren voor kandidaten en medewerkers.Een geoptimaliseerde flow realiseren voor kandidaten en medewerkers.Een geoptimaliseerde flow realiseren voor kandidaten en medewerkers.

Samenvatting

EuFlex bemiddelt in vaste en tijdelijke banen in de Brainport regio. Happy Online werd gevraagd om een verbeterslag in de website te maken, en daarbij ook een complete koppeling met het CRM pakket te realiseren.

bekijk website
WordPress maatwerk
Data importer
React
Sketch Design

Vacatures direct gesynchroniseerdVacatures direct gesynchroniseerdVacatures direct gesynchroniseerdVacatures direct gesynchroniseerd

In het CRM pakket Carerix, dat door EuFlex als leidend is bestempeld, worden alle vacatures en andere entiteiten rondom het bemiddelingsproces opgeslagen. De vacatures komen vanuit dit pakket 1:1 op de website via een technische koppeling met Carerix naar WordPress. Zo worden de juiste contactpersonen en formulieren ook getoond bij elke vacature.

Carerix koppeling met WordPressCarerix koppeling met WordPressCarerix koppeling met WordPressCarerix koppeling met WordPress

Zodra een kandidaat solliciteert op een vacature komen de gegevens in de database van Carerix terecht, volledig AVG proof, waarbij de kandidaat ook voorkeuren kan aangeven om gegevens voor bepaalde tijd wel of niet op te slaan.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

makkelijk

koppelingen

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases