Ecco Italia

Vind jouw perfecte vakantiehuis op deze boekingssite.Vind jouw perfecte vakantiehuis op deze boekingssite.Vind jouw perfecte vakantiehuis op deze boekingssite.Vind jouw perfecte vakantiehuis op deze boekingssite.

terug naar cases
Vind jouw perfecte vakantiehuis op deze boekingssite.

Een volledig aanbod van accommodaties met een reserveringssyteem.Een volledig aanbod van accommodaties met een reserveringssyteem.Een volledig aanbod van accommodaties met een reserveringssyteem.Een volledig aanbod van accommodaties met een reserveringssyteem.

Samenvatting

Happy Online werd gevraagd om een volwaardige boekingssite te ontwikkelen. Hiertoe hebben we middels wireframes een webdesign opgezet om de gebruiker zo vlot en snel mogelijk door het aanbod naar het reserveringssysteem te leiden.

bekijk website
WordPress maatwerk
Clang koppeling
Data importer

Uitgebreid overzicht met filters.Uitgebreid overzicht met filters.Uitgebreid overzicht met filters.Uitgebreid overzicht met filters.

De accommodaties bevatten veel informatie en dus is het zaak om dit goed te ordenen. Middels een product aanbod met filter module is dit net als een webshop overzichtelijk weergegeven.

Kies jouw perfecte overnachting in het systeem.Kies jouw perfecte overnachting in het systeem.Kies jouw perfecte overnachting in het systeem.Kies jouw perfecte overnachting in het systeem.

Bij het selecteren van een accommodatie kun je de maand en het aantal nachten opgeven om te verblijven. De beschikbaarheid die bekend is wordt opgehaald uit het ERP systeem en weergegeven in de kalender functionaliteit. Zo kun je eenvoudig een selectie maken en kiezen uit extra opties.

Accommodatie zoeken via de kaartAccommodatie zoeken via de kaartAccommodatie zoeken via de kaartAccommodatie zoeken via de kaart

Naast een product aanbod op basis van sortering is het ook mogelijk om via de map een keuze te maken. Na het kiezen van jouw favoriete regio blijven enkel de accommodaties over die tot de selectie behoren. Na selectie van een regio zie je elke accommodatie die tot deze regio behoort. Middels lengte- en breedtegraad haalt de website deze data op.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

meer sales

secure

koppelingen

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases