Cards PLM Solutions

Specialisten van Product Lifecycle Management.Specialisten van Product Lifecycle Management.Specialisten van Product Lifecycle Management.Specialisten van Product Lifecycle Management.

terug naar cases
Specialisten van Product Lifecycle Management.

Een specialistisch product portfolioEen specialistisch product portfolioEen specialistisch product portfolioEen specialistisch product portfolio

Samenvatting

Cards PLM Solutions is een kennispartner op het gebied van product lifecycle management. Happy Online heeft meegewerkt aan een hoogwaardige website die op design en techniek aansluit op de visie van het bedrijf.

bekijk website
WordPress maatwerk
React
Sketch Design

Een demonstratie van kundeEen demonstratie van kundeEen demonstratie van kundeEen demonstratie van kunde

De website heeft als doel om als kennispartner naar buiten te treden met een kwalitatief product. Deze maatwerk website bevat veel verschillende entiteiten zoals producten, diensten, branches. In samenwerking met Happy Idiots is vanuit een strategie de content en communicatie bepaald waarmee deze kennisbank is ontwikkeld. Met als doel om uiteindelijk kwalitatieve leads te genereren en de business van Cards PLM Solutions vooruit te helpen.

Producten en categorieënProducten en categorieënProducten en categorieënProducten en categorieën

De klant heeft een enorm portfolio aan producten en diensten. Deze zijn tijdens de designfase overzichtelijk in kaart gebracht, en tijdens de ontwikkeling is hier vanuit de SEO een structuur bepaald welke is gevolgd. Zodoende kan men gebruiksvriendelijk door de website navigeren én is de vindbaarheid optimaal vanuit zoekmachines. 

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

meer sales

secure

makkelijk

business 2 business

snelheid

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases