Barbas Bellfires

Op zoek naar een houthaard of gaskachel? Laat je verwonderen.Op zoek naar een houthaard of gaskachel? Laat je verwonderen.Op zoek naar een houthaard of gaskachel? Laat je verwonderen.Op zoek naar een houthaard of gaskachel? Laat je verwonderen.

terug naar cases
Op zoek naar een houthaard of gaskachel? Laat je verwonderen.

Gecentraliseerde data vanuit het ERP doorsturen naar de website.Gecentraliseerde data vanuit het ERP doorsturen naar de website.Gecentraliseerde data vanuit het ERP doorsturen naar de website.Gecentraliseerde data vanuit het ERP doorsturen naar de website.

Samenvatting

Barbas Bellfires wil verwonderen. De website verleid je vanaf inspiratie artikelen tot het uitkiezen van een haard. Heb je er een gekozen? Kijk dan welke dealer deze haard brandend heeft met de dealerfinder module.

bekijk website
WordPress maatwerk
MailPlus koppeling
Data importer
React
CloudFlare CDN
Sketch Design

Product aanbod vanuit het ERP systeem.Product aanbod vanuit het ERP systeem.Product aanbod vanuit het ERP systeem.Product aanbod vanuit het ERP systeem.

De producten en al haar attributen komen rechtstreeks vanuit het ERP systeem van Barbas Bellfires. Met een importer toont de website de ingeschoten data. Dit verkleint het risico op incorrecte data. Ook blijft de data centraal en ontstaat er nooit vertroebeling vanuit verschillende platformen.

Elke haard is uniek.Elke haard is uniek.Elke haard is uniek.Elke haard is uniek.

Heb je een voorkeur voor hout of gas? Filter tot je de favoriete haard vindt. De haarden komen met specificaties en technische data voor zowel de consument als de dealer of bouwkundige op de website. 

Vind een dealer in jouw buurt.Vind een dealer in jouw buurt.Vind een dealer in jouw buurt.Vind een dealer in jouw buurt.

Met de dealerfinder kun je vanaf het product aangeven wat jouw adres is om zo de dichtsbijzijnde dealer te vinden. Hierin staat of de haard brandend te zien is in de showroom, maar ook of deze dealer wellicht meer haarden tentoonstelt. Wil je liever filteren op vergelijkbare haarden in de regio? Geen probleem!

Inspiratie opdoen was nog nooit zo overzichtelijk.Inspiratie opdoen was nog nooit zo overzichtelijk.Inspiratie opdoen was nog nooit zo overzichtelijk.Inspiratie opdoen was nog nooit zo overzichtelijk.

Het visuele blog overzicht gevuld met veelgestelde vragen geeft de indruk van een glossy magazine. De funnel van deze meertalige website speelt in op herkennen, bereiken, verleiden waarbij de bezoeker altijd naar de productpagina en bijbehorende dealerfinder geleidt wordt.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

makkelijk

koppelingen

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases