Au Four

Keukens compleet op maat en ontzorgd.Keukens compleet op maat en ontzorgd.Keukens compleet op maat en ontzorgd.Keukens compleet op maat en ontzorgd.

terug naar cases
Keukens compleet op maat en ontzorgd.

Een maatwerk WordPress PWAEen maatwerk WordPress PWAEen maatwerk WordPress PWAEen maatwerk WordPress PWA

Samenvatting

Een complete WordPress maatwerk website én Progessive Web App met verschillende functionaliteiten om keukens, events en blogs aan te maken. Op zoek naar een keuken van hoge kwaliteit? Au Four levert maatwerk op.

bekijk website
WordPress maatwerk
MailChimp koppeling
React
Sketch Design

Look & feel van een magazineLook & feel van een magazineLook & feel van een magazineLook & feel van een magazine

Au Four verkoopt keukens en ontzorgd mensen in het hogere segment. Daar moet een website bij aansluiten qua look & feel. Daarom is er vanuit het design gestart om dit als een glossy magazine te laten ervaren waar je eenvoudig doorheen bladert. Grote beelden, vlakken en transities proberen deze ervaring te onderstrepen.

Alles is beheerbaarAlles is beheerbaarAlles is beheerbaarAlles is beheerbaar

Referenties zijn cruciaal. Daarom kan de klant zelf projecten aanmaken, evenals keukens, showroomkeukens, events, blogs. Wij zetten het kader qua ontwerp en pagina's neer waarin de klant zelf de site kan beheren.

Progressive Web AppProgressive Web AppProgressive Web AppProgressive Web App

Voor Au Four hebben wij een progressive web app ontwikkeld. Dit betekent dat men, na eenmaal de site te hebben bezocht, deze ook offline kan bekijken op een mobiele telefoon. Omdat de website website moet overtuigen en nieuwe leads moet werven is er op het gebied van SEO bij livegang een optimale score neergezet. Zodoende staat de techniek niet in de weg om de online marketing doelen samen met Happy Idiots te behalen.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

meer sales

secure

koppelingen

snelheid

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases