MSD

Een informatief platform voor anticonceptie met wel heel véél bezoekers.Een informatief platform voor anticonceptie met wel heel véél bezoekers.Een informatief platform voor anticonceptie met wel heel véél bezoekers.Een informatief platform voor anticonceptie met wel heel véél bezoekers.

terug naar cases
Een informatief platform voor anticonceptie met wel heel véél bezoekers.

Voor alle levensfasen van de vrouw de juiste informatie geven over anticonceptie.Voor alle levensfasen van de vrouw de juiste informatie geven over anticonceptie.Voor alle levensfasen van de vrouw de juiste informatie geven over anticonceptie.Voor alle levensfasen van de vrouw de juiste informatie geven over anticonceptie.

Samenvatting

Voor MSD ontwikkelde Happy Online de website anticonceptie.nl om te informeren over anticonceptie. De website bevat tevens een gedeelte voor specialisten achter een login. Met gigantische bezoekersaantallen op maandbasis is dit een van de toonaangevende spelers uit deze branche.

bekijk website
WordPress maatwerk
BIG register login
Sketch Design

Methoden om te vergelijkenMethoden om te vergelijkenMethoden om te vergelijkenMethoden om te vergelijken

Om zo veel mogelijk te weten te komen over anticonceptie zijn deze als producten ingeladen met bijbehorende attributen. Zo kun je per product de veelgestelde vragen lezen, eigenschappen bekijken of toevoegen aan de vergelijking.

Specialist op de mapSpecialist op de mapSpecialist op de mapSpecialist op de map

Op zoek naar een specialist die jouw vragen kan beantwoorden? Hiervoor ontwikkelden wij een map met verschillende soorten specialisten die te filteren zijn. Zo is er altijd een bij jou in de buurt.

Een anticoncepte check als voorbereidingEen anticoncepte check als voorbereidingEen anticoncepte check als voorbereidingEen anticoncepte check als voorbereiding

Wil je erachter komen of je zwanger bent? Of heb je vragen over anticonceptiemethoden? Doe de check en ga goed voorbereid naar de specialist bij jou in de buurt. Met deze beheerbare module kan de klant zelf vragenlijsten maken en data hier opvangen middels een export functie. 

Login voor artsen via het BIG registerLogin voor artsen via het BIG registerLogin voor artsen via het BIG registerLogin voor artsen via het BIG register

Het BIG register is een platform waarbij Nederlandse specialisten zijn aangesloten en gevalideerd. Happy Online ontwikkelde een koppeling waarbij men op de website anticonceptie.nl enkel kan inloggen met een geldig BIG nummer van de betreffende specialist. Deze is tevens omgezet naar een WordPress plugin.

resulresulresulresul

taattaattaattaat

seo vriendelijk

secure

koppelingen

business 2 business

snelheid

automatisering

Random casesRandom casesRandom casesRandom cases