wij zijnwij zijnwij zijnwij zijn

happyhappyhappyhappy

onlineonlineonlineonline

Een jonge club vakidioten gericht op design & development. Wij zijn onderdeel van Happy Horizon, bestaande uit 11 labels gericht op creativiteit, data en techniek, waardoor wij elk vraagstuk kunnen bedienen.

onsonsonsons

teamteamteamteam

we are
hiring

Happy Online bestaat uit 7 jonge, maar ervaren professionals. We houden onze klanten elke dag tevreden online met onze maatwerkzaamheden. Door te luisteren naar onze klanten, duidelijk te communiceren en pro-actief op te treden zijn wij in staat om de online aanwezigheid van onze klanten elke dag te verbeteren. Tevreden online klanten, dat is waar wij gelukkig van worden!

Back-end Developer

Tom Meijnaerts

Web Developer

Tomasz Wilczek

Web Developer

Fons Winters

Commercieel Manager

Stef Wouters

Web & App Developer

Peter ten Hoor

Web Developer

Mike Steeghs

Digital Designer

Sam van de Wal

onzeonzeonzeonze

aanaanaanaan

pakpakpakpak

Werken in een scrum methode om samen naar een prachtig resultaat toe te werken

Een website of webshop moet converteren, gebruiksvriendelijk zijn en vindbaar zijn. Een traject bestaat uit positionering, creatie, development. Week voor week werken we samen om dit resultaat te behalen.

1. Intake

Wat is het vraagstuk of het doel? Wij bedenken een oplossing met een passende techniek.

2. Design

Hoe dient uw website er uit te zien? Samen werken we vanaf een huisstijl naar een design.

3. Technische realisatie

Na goedkeuring starten we met sprinten. Elke module wordt stapsgewijs ontwikkeld.

4. Test fase

De website wordt getest op functionaliteit, efficiëntie en snelheid. Hier vindt de laatste afstemming plaats.

5. Oplevering & acceptatie

U voert een acceptatietest uit. Ervaringen en feedback worden verwerkt. Hierna kan de website live.

6. Doorontwikkeling

Een website staat nooit stil. Wij ontwikkelen graag door en denken pro-actief mee om nieuwe doelen te behalen.

teamteamteamteam

workworkworkwork

oneoneoneone

happyhappyhappyhappy

familyfamilyfamilyfamily

Happy Horizon

Happy Horizon is een unieke groep van dienstverlenende bureaus en bedrijven die zich focussen op resultaatgerichte marketing van nu én morgen. Het DNA van Happy Horizon bestaat uit data, creatie en techniek. Ieder bureau heeft een eigen werkgebied en specialisme en is zelfstandig actief in de markt. Als groep vormen we een one-stop-shop waar merken kunnen profiteren van de synergie van al onze talenten. Happy Horizon is nog volop in ontwikkeling en zal in de toekomst nog verder worden verrijkt met nieuwe relevante aanvullingen.

In 1 minuut zien wat wij doen?

kwalikwalikwalikwali

teitteitteitteit

Happy Online draagt het kwaliteitsstempel Hypernode Certified. Wij worden periodiek door Magento experts beoordeeld op de performance en veiligheid van de Magento shops die we ontwikkelen en op onze developmentprocessen. Hypernode certificering is een keurmerk dat wordt uitgegeven door de Magento experts van onze hostingpartner Byte. Net als wij werkt ruim 65% van de grote Nederlandse Magento bureaus met hun Hypernode hostingplatform. Dit geeft hen een goed beeld van kwaliteit en best practices op het gebied van Magento development.

Byte gebruikt deze learnings om met deze kwaliteitsstempel de top agencies in de markt aan te wijzen. Wij zijn trots dat Happy Online tot deze top behoort.

Maatwerk website

Happy Online bestaat uit jonge creatievelingen die gedreven zijn door techniek. Wij zijn een full service digital agency gericht op design en development en kunnen elk vraagstuk oppakken. Het koppelen van software, webapplicaties of systemen is naast het ontwikkelen van (Magento 2) webshops of websites ook iets waarin wij een rol kunnen spelen.

Magento 2 webshop

Wij zijn een creatief bureau gericht op kwaliteit en resultaat. Vanuit een klantvraag denken wij in technische oplossingen die daarbij aansluiten. Denk hierbij aan een maatwerk Magento webshop, Akeneo PIM systeem of een mobiele app of applicatie. Op zoek naar een Magento bureau uit Eindhoven? Laat onze Magento specialisten u helpen voor elk e-commerce vraagstuk.