Maatwerk applicaties

“Wij denken niet in beperkingen maar in oplossingen.” 

Niet ieder vraagstuk is geschikt voor een opensource oplossing als WordPress of Magento. Denkt u bijvoorbeeld aan een online platform met specifieke database wensen, een geavanceerd filter proces of een product configurator gekoppeld aan een externe database. In dat geval ontwikkelen wij uw applicatie op maat. Wat betekent dat de oplossing exact wordt afgestemd naar het vraagstuk en wordt vertaald naar interactiedesign en front-end en backend programmeerwerk. We doen daarbij absoluut geen concessies en realiseren zo een applicatie die volledig voldoet aan uw wensen en doelen. Efficiënt, op juiste wijze ontwikkeld en door en door getest. En natuurlijk volgens afgesproken planning en afgestemd budget.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor uw specifiek vraagstuk kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op door het formulier rechtsboven op deze pagina in te vullen.

Maatwerk voor mobiel

“Optimaal gebruikersgemak op smartphone en tablet.”

Een door ons ontwikkelde applicatie is te openen en goed leesbaar / bruikbaar op elk resolutie. Om een website op een smartphone en tablet er piekfijn te laten uitzien kan een responsive design worden ontwikkeld. Eigenlijk een must voor elke online applicatie gelet op de explosieve groei in gebruik van mobiele devices. Uw site of shop wordt dan zo ontworpen en geprogrammeerd dat hij per apparaat (van smartphone, tablet en pc) optimaal te bekijken en te besturen is. Om het design responsive te maken / houden zijn we gebonden aan bepaalde structuren. Tevens wordt rekening gehouden met gebruiksbeperkingen van mobiel / tablet.

Heeft u vragen over een responsive design voor uw website of shop? Wij beantwoorden graag uw vragen en adviseren u vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.